Woro Woro Kagem Pamiarso

06 Mei 2019
TSALIS NUR SHOLIKHAH
Dibaca 263 Kali
Woro Woro Kagem Pamiarso

infoPleret-  Mligi ing sasi Romadhon 1440 Hijriyah Iki tim SID Kalurahan Pleret sengojo bakal ngaturke pawarto Prasojo boso jowo.

Kolowarti Prasojo boso jowo kang dipandegani deneng punggowo carik desa Pleret bapak. Iwan Alim Sunu. P, SP sakjroning wulan Iki bakal nyobo ngaturke mekaring pawarto kang dumadi jeroning laladan kalurahan Pleret kang dumadi Soko gunggung 11 pedukuhan ing antarane

Pedukuhan Gunungan, Trayeman, Kauman, Gunungkelir, Kedaton, Pungukuran, Karet, Kerto, Kanggotan, Bedukan lan Pedukuhan Keputren.

Kanti niat kasebut tim bakal ngaturke pekabaran Kanti tansah ngungak mekaring jagad Warto ingkang dumadi ingin laladan Pleret Lan sak kiwo tengene tim bakal ngaturke marang poro pamerso ingkang tansah paring kawigaten miligine marang pawarto kang dumadi ing Pleret. Lan pangajab Mugo-mugo iso ndadekake gumbiraning manah. (jz12gws)